Kontakt

Österbovägen 18

441 72 Sollebrunn

info@hastcoacheleonor.nu

0707-419744

 

  • Hästcoach Eleonor.nu

 

Eleonor Hedström

Certifierad Hästcoach via Hästcoach Norden www.hastcoach.se

Godkänd Hobbyverksamhet

Säker&Naturlig Hästhantering

Hästcoach Eleonor Hedström

Feedback från kunder

 

Linda Fredenholm Fristad

-Med sitt lugna, trevliga och proffsiga sätt får Eleonor mig att se nya möjligheter till ökat samarbete med min häst.

Hon bjuder på många "aha-upplevelser" genom sina entusiastiska coachningar och har en fin förmåga att få både människor och hästar att slappna av i hennes närhet.

 

Sofia Andersson Alingsås

Eleonor är en lugn, glad och trygg tjej! Bra samspel med hästar! Ger ett lugn till både djur och människor! Kan varmt rekomenderaoch gör det gärna när jag får chans :)

 

Jolene Mandorff Vårgårda

Efter att Eleonor varit här har jag blivit mer medveten om mitt kroppspråk och vilka signaler jag egentligen sänder ut. Nu är det riktigt kul att arbeta med hästarna, att man ser att dom förstår och det viktigaste för mig är ju att man ger och får. Vi är långt ifrån fullärda men att se att hästarna litar på mig mer och mer i olika situationer gör att jag vill lära mig mer i säker hästhantering.

 

Carina Karlsson Alingsås

När man står vid ruinens rand och man överväger att om man ska släppa taget om sin älskade häst som man länge drömt om och kanske sälja för att vi inte funkar då går hästmammans hjärta snart sönder. Men jag blev räddad av min granne som tipsade om en blivande hästcoach vid namn Eleonor. Det blev början på en otrolig resa. Mitt problem var att jag inte kunde få tag i min häst i hagen, hon såg ut som en rottweiler med rabies bara jag kom nära. Nu har jag ett tvärtom problem, hästen ska med överallt. Rekommenderar starkt den här bruden för att få en bättre relation med sin häst.

 

Elouise Karlsson Vårgårda

Du hjälpte mig hur bra som helst att få förståelse för helskärrade Julia, var inga problem att promenera ut sedan :)

 

Anna Andersson Vårgårda

Jag kan varmt rekommendera Eleonor. Som med glädje trygghet och engagemang hjälpte mig förbättra kommunikationen mellan mig och min häst. I vårat fall är det små förändringar som gjort stora skillnader redan nu! Och det är så spännande att se vart detta mer kan leda till!

 

Ellinor Peterson Alingsås

Eleonor har hjälpt mig mkt med kommunikationen med min unghäst. Hon har lärt mig att jag genom att använda små signaler kan åstadkomma mycket i hanteringen av hästar. Eleonor har gjort mig mer medveten om hur stor betydelse mitt kroppspråk har och hur viktigt det är att hantera det rätt. Jag är tacksam att jag tog kontakt med Eleonor så tidigt i min och Goldicas utveckling och ser mkt fram emot att få hennes hjälp under den kommande inridningen. Eleonor har alltid en härlig inställning och inga problem är omöjliga att lösa med hennes hjälp!

 

Ulrika Malmgren/Hansson Skåne Demo ridskola

Efter att Eleonor varit hos oss så tänker jag mkt mer på hur jag är i mitt kroppspråk gentemot hästarna. De tipsen hon gav mig gav verkligen utdelning direkt och är användbart på alla hästar man möter. Vår lille man som hon främst hjälpte oss med har gjort jättestora framsteg och idag kan vi gå ut med honom utanför hagen utan att hänga som en vante efter! Kan varmt rekommendera Eleonor även om man inte har någon svårighet eller problem med sin häst! Kram Ulrika

 

Marja Bergström Herrljunga 3 dagars läger

Förklarar och demonstrerar på ett bra och tydligt sätt. Hjälpsam och tålmodig, inga frågor känns dumma att ställa. Bra på att bygga upp vårt självförtroende. Flexibel och gav oss utrymme att jobba med det som var viktigt/aktuellt/svårt för just oss. Inget kändes stressat, vi fick möjlighet att öva/träna tills det kändes rätt. Bäst var den goda stämningen, kände min aldrig dum att ställa frågor eller att göra fel.

Det bästa var att hur jag kan förändra mitt mående/tillstånd som sedan reflekterades i relationen med hästen. Rekommenderar starkt detta och vill även inflika att lägren är suveräna även om man inte har en egen häst.

 

 

Vill du också bidra med feedback? Det uppskattar jag enorm mycket, mejla mig info@hastcoacheleonor.se